top of page

Zooltjes op maat


Ontdek de toekomst van op maat gemaakte zooltjes bij Fysiotherapie Ruitersbos!


Scanapparaat voor precieze zooltjes op maat

Bij Fysiotherapie Ruitersbos hebben we geïnvesteerd in geavanceerde technologie om jouw voeten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Ons scanapparaat maakt het mogelijk om nauwkeurige metingen van jouw voeten te nemen, zodat we zooltjes op maat kunnen ontwerpen die perfect passen bij jouw unieke behoeften.


Samenwerking met fysiotherapeut en echografie

Onze benadering gaat verder dan alleen de metingen. We werken nauw samen met onze fysiotherapeuten en maken gebruik van aanvullend onderzoek, zoals echografie, om een grondige beoordeling van jouw voet- en looppatroon te krijgen. Dit stelt ons in staat om zooltjes te ontwerpen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook jouw specifieke fysieke behoeften ondersteunen.


Zooltjes voor dagelijks gebruik of sport

Of je nu zooltjes nodig hebt voor dagelijks gebruik of tijdens het sporten, wij hebben oplossingen die aan jouw eisen voldoen. Onze op maat gemaakte zooltjes zijn ontworpen om jou te helpen jouw prestaties te verbeteren, pijn te verlichten en jouw algehele welzijn te bevorderen, of je nu aan het werk bent of aan het sporten.


Jouw comfort is onze prioriteit

Wij begrijpen het belang van comfort. Onze zooltjes zijn niet alleen effectief, maar ook comfortabel om te dragen, zodat je kunt genieten van jouw activiteiten zonder afleiding door voetklachten.


Aanvullend Pakket en Vergoeding

Goed nieuws! Veel aanvullende zorgverzekeringen dekken de kosten van op maat gemaakte zooltjes. Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen van onze op maat gemaakte zooltjes zonder zorgen over de kosten.


Bij Fysiotherapie Ruitersbos zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige zorg en oplossingen die jouw leven verbeteren. Ontdek hoe onze op maat gemaakte zooltjes jouw comfort, prestaties en welzijn kunnen verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Jij verdient het allerbeste voor jouw voeten!bottom of page