top of page

Revalideren met behulp van de nieuwste technologieën in Breda?

Bijgewerkt op: 22 apr.

Welkom bij Fysiotherapie Ruitersbos, waar we jouw herstel serieus nemen en de nieuwste technologieën inzetten om jouw revalidatieproces te optimaliseren. Ons team van gedreven therapeuten en medische trainers staat klaar om je te begeleiden op weg naar een gezonder en fitter leven.


Bij Fysiotherapie Ruitersbos maken we gebruik van geavanceerde scanplaattechnologie om de stand van je voeten en de verdeling van je lichaamsgewicht nauwkeurig in kaart te brengen. Hierdoor kunnen we eventuele disbalansen detecteren en gericht behandelen. Daarnaast beschikken we over EGYM-apparatuur, waarmee we je spierkracht kunnen verbeteren en disbalans in je lichaam kunnen opmeten.


Wat ons uniek maakt in Breda, is onze focus op meetbare en zichtbare data. Via onze Fysiotherapie Ruitersbos app kun je je voortgang eenvoudig volgen en inzicht krijgen in de resultaten van je behandelingen. Onze weegschaal is specifiek gericht op het meten van je spiermassa, vetpercentage en botdichtheid, zodat we een compleet beeld hebben van je lichaamssamenstelling.


Bij Fysiotherapie Ruitersbos streven we ernaar dat je je thuis voelt. Onze praktijk in Breda is vernieuwd en voorzien van moderne faciliteiten. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd met een glimlach wordt begroet en kun je rekenen op een ontspannen sfeer waarin ook ruimte is voor een grapje. Wanneer het op behandeling aankomt, kun je vertrouwen op onze expertise en uitgebreide uitleg. Parkeren is bij ons makkelijk en goed geregeld, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.


Kies voor Fysiotherapie Ruitersbos en investeer in je gezondheid. We staan voor je klaar om je te helpen op weg naar een actiever en pijnvrij leven.


Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page