top of page

Second opinion

Second Opinion bij Fysiotherapie Ruitersbos

Heb je twijfels over je diagnose of wil je een extra onderzoek laten doen door een ervaren therapeut? Bij Fysiotherapie Ruitersbos bieden wij second opinions aan om je zekerheid te geven over je gezondheidsklachten. Onze deskundige therapeuten staan klaar om je klachten grondig te onderzoeken en te beoordelen.


Met behulp van geavanceerde echografie kunnen wij de aard van je klacht nauwkeurig vaststellen en bevestigen. Dit beeldvormende onderzoek helpt ons om een gedetailleerd inzicht te krijgen in je aandoening, zodat we een gerichte en effectieve behandelingsstrategie kunnen ontwikkelen.


Bij Fysiotherapie Ruitersbos begrijpen we hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in je behandeling. Daarom bieden wij second opinions aan, zodat je zeker weet dat je de juiste zorg krijgt. Ons team van goed opgeleide therapeuten en medische trainers werkt nauw met je samen om je klachten aan te pakken en je welzijn te verbeteren.

We helpen je graag om van je klachten af te komen. Onze praktijk combineert deskundigheid met een persoonlijke benadering, zodat jij je snel weer fit voelt. Aarzel niet en maak een afspraak voor een second opinion bij Fysiotherapie Ruitersbos. Samen zorgen we voor jouw gezondheid!

bottom of page