top of page

Sportmassage

Ben je op zoek naar een manier om je lichaam te verwennen na een intense training of gewoon omdat je wat ontspanning verdient? Ontdek dan onze sportmassages, gegeven door onze ervaren fysiotherapeuten.


Sportmassage gaat verder dan alleen ontspanning. Het kan helpen bij het verminderen van spierspanning, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van het herstel na inspanning. Onze fysiotherapeuten zijn getraind om de juiste technieken toe te passen om specifieke spiergroepen te behandelen en eventuele spanningen te verlichten.


Wat onze sportmassages extra bijzonder maakt, is dat ze worden uitgevoerd door gecertificeerde fysiotherapeuten. Dit betekent dat je niet alleen geniet van een ontspannende ervaring, maar ook profiteert van de kennis en expertise van professionals die bekend zijn met het menselijk lichaam en mogelijke blessures. Binnen de sportmassage behoren ook de specialisaties acupunctuur en dry needling!


Voor degenen die wat extra motivatie kunnen gebruiken, bieden we een lidmaatschap aan waarbij je één of twee keer per maand een sportmassage kunt ontvangen. Dit kan een geweldige stok achter de deur zijn om regelmatig voor jezelf te zorgen en je lichaam te ondersteunen, vooral als je een actieve levensstijl hebt.


Bij Fysiotherapie Ruitersbos streven we ernaar om je niet alleen fysiek te ondersteunen, maar ook een warme en gastvrije omgeving te bieden waar je je op je gemak voelt. Dus kom langs, ontspan en laat ons voor je zorgen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!


Lidmaatschap:

Bij Fysiotherapie Ruitersbos is het ook mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten voor sportmassages. Een lidmaatschap voor één keer een massage in de maand is €32,50 en twee keer per maand is €70!


Tegoedbon sportmassage:

Zoek jij een leuk cadeau? Wij bieden ook cadeaubonnen aan voor een halfuur een sportmassage! Deze cadeaubonnen kosten €35 per stuk.


bottom of page