top of page

Oefenzaal

Ontdek onze moderne en luxe oefenzaal, uitgerust met EGYM-apparatuur, waar je onder begeleiding van onze fysiotherapeuten en medische trainers kunt revalideren en trainen op een veilige en effectieve manier.


Bij ons staat jouw gezondheid en veiligheid voorop. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding aan, zodat je altijd traint op jouw eigen niveau en op een niveau dat past bij jouw behoeften en doelen. Onze oefenzaal is zo ingericht dat er maximaal 8 mensen per uur kunnen trainen, waardoor je de aandacht en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Omdat de EGYM-apparatuur op jouw lengte en gewicht wordt ingesteld, kunnen er nooit blessures opgelopen worden. De EGYM-apparatuur meet jouw maximale kracht, waardoor er een trainingsschema wordt opgesteld wat exact bij jouw trainingsintensiteit hoort! De EGYM bestaat uit 8 krachttoestellen waarmee je iedere spier in je lichaam traint. Eén rondje EGYM is gedaan in slechts 15 minuten! Twee keer in de week een rondje doen is afdoende om het lichaam een voldoende trainingsimpuls te geven. In onze speciale Fysiotherapie Ruitersbos applicatie voor op de mobiele telefoon of tablet worden de resultaten van het sporten weergeven, waarin ook de disbalans in spieren duidelijk wordt. De EGYM berekent de disbalans in het lichaam (bovenrug ten opzichte van de borstspier, buik ten opzichte van de onderrug etc.).


Onze fysiotherapeuten en medische trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen tijdens je trainingssessies. Of je nu revalideert na een blessure, werkt aan het verbeteren van je conditie of kracht, of gewoon wilt werken aan je algehele welzijn, wij zijn er om je te helpen jouw doelen te bereiken. Bij Fysiotherapie Ruitersbos zijn er ook verschillende ouderengroepen, waarin ouderen worden gerevalideerd/getraind.


Om ervoor te zorgen dat we de beste begeleiding kunnen bieden, vragen we je om van tevoren aan te geven als je klachten hebt. Op die manier kunnen we onze begeleiding aanpassen aan jouw specifieke behoeften en eventuele blessures of klachten die je hebt.


Wil je direct aan de slag in onze oefenzaal? Gebruik dan ons online portaal om jouw tijd te reserveren en begin met werken aan een gezonder en sterker lichaam onder professionele begeleiding bij Fysiotherapie Ruitersbos. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen op weg naar een betere gezondheid en welzijn!bottom of page