top of page

Jordi Luchtenberg

Eigenaar / fysiotherapeut

Maak kennis met Jordi Luchtenberg. Jordi heeft altijd als droom gehad om zijn eigen praktijk als sportfysiotherapeut te starten. Op 1 maart 2023 werd die droom werkelijkheid, en is hij nu de trotse eigenaar van zijn eigen praktijk. Zijn passie ligt in het helpen van mensen bij het herstellen van sportblessures en het bereiken van hun optimale fysieke prestaties.


Als sportfysiotherapeut ben ik gedreven om atleten en sportliefhebbers te ondersteunen bij het overwinnen van blessures en het verbeteren van hun sportprestaties. Het is geweldig om mensen te zien herstellen en sterker terug te komen na een blessure.


Naast mijn werk heb ik twee hobby´s: voetbal en fitness. Als voetbalfan ben ik altijd te vinden in het stadion om mijn favoriete team, NAC, aan te moedigen. Ook vind ik het heerlijk om zelf actief te zijn in de sportschool, waar ik aan mijn eigen fysieke fitheid werk.


Buiten het sporten geniet ik van borrelen met vrienden en medevoetbalfans. Het sociale aspect van samenkomen en gezelligheid is voor mij net zo belangrijk als mijn werk. Ik kijk ernaar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en ervaringen te delen terwijl ik mijn praktijk verder ontwikkel en mijn passie voor sportfysiotherapie nastreef

Jordi Luchtenberg
bottom of page